Notícies d’interès

Proper retir de primavera: “QUÈ I COM ÉS LA MENT” Naturalesa Compassiva – 2a fase –

Proper retir de primavera: “QUÈ I COM ÉS LA MENT” Naturalesa Compassiva – 2a fase –

De nou obrim la convocatòria i inscripció per al nostre pròxim retir de primavera al Casal Sant Martí a Veciana (Bcn) els dies 24, 25 i 26 de maig.
En aquest retir de Meditació i Teràpia “Què i com és la ment, naturalesa compassiva” treballarem i investigarem la segona fase del programa de Conscienciació Psicoemocional, inspirat per Phakchok Rinpoche, per a acostar-nos a la naturalesa pura i compassiva que som cadascun de nosaltres.
Per a inscriure’t, posa’t ja en contacte amb Manel Lessan, coordinador del retir, al telèfon: 609 810 898

Trobada de Samye Barcelona Sanghaamb una perspectiva holística de la pràctica

Trobada de Samye Barcelona Sangha
amb una perspectiva holística de la pràctica

El passat 18 de febrer, la sangha Samye a Barcelona es va reunir per a la nostra primera trobada híbrida (presencial i en línia). Seguint el consell de Phakchok Rinpoche i amb l’ajuda de guies experts de la nostra sangha, treballem en el desenvolupament de la nostra consciència i l’equilibri de la nostra ment i cos seguint una perspectiva holística per a millorar la nostra pràctica espiritual i el nostre benestar general.

L’activitat «Divendres, pel.licules tendres» en suport dels Pallapupas ha estat un èxit

L’activitat «Divendres, pel.licules tendres» en suport dels Pallapupas ha estat un èxit

Estimats/es, des del GAT ens sentim molt contents d’haver tirat endavant la iniciativa “Divendres, pel-licules tendres” i així haver pogut ajudar via Associacion Bodhicitta ais Pallapupas. Us compartim la llista de pel-lícules que hem anat projectant durant aquest 2023 que ja s’acaba.
Volem expressar el nostre agraïment a la Asociación Bodhicitta i al suport de tots vosaltres així com el nostre compromís d’oferir l’any que ve noves propostes que, tot compartint bellesa, ens permetin reconéixer com em som, de bonics, tots plegats.

Proper retir de tardor: ‘Què i com és la ment? – Naturalesa compassiva’

Proper retir de tardor:
‘Què i com és la ment? – Naturalesa compassiva’

Prenent com a referència paraules del mestre Phakchok Rinpotxé, necessitem adonar-nos de com és la nostra ment perquè la salut i la meditació siguin eficaces i augmentin en nosaltres.
A partir d’això, experimentem amb el nostre cos, aprenent a reforçar la seva presència; amb les nostres emocions, diferenciant les pertorbadores, totes aquelles que ens produeixen sofriment, de les virtuoses, les que ens generen alegria i benestar, i també amb els processos cognitius en la seva doble modalitat de pensament racional i pensament intuïtiu. Amb tota aquesta base es desenvolupa aquest pròxim retir.

Ensenyances de Phakchok Rinpotxé a Barcelona

Ensenyances de Phakchok Rinpotxé a Barcelona

En aquesta pàgina podeu trobar els ensenyaments públics que va donar Phakchok Rinpoche a primers de setembre a Barcelona. T’oferim l’enllaç al vídeo de la xerrada en la Universitat Pompeu i Fabra i una entrevista que va concedir a la Contra de l’Avantguarda.