Aquest 22 d’agost, Phakchok Rinpoche ensenyarà
sobre els Bardos (segona part)

09/08/2021

Ensenyances sobre els bardos

(segona part)

Phakchok Rinpotxé

Samye es complau a anunciar que Phakchok Rinpoche atorgarà ensenyances sobre els Bardos, part II, el pròxim dia de Lluna Plena: Diumenge 22 d’agost a les 17 45 hrs, hora de Nepal (2 pm Barcelona).

En “Preparant-se per a la mort: punts clau per a un mateix i els altres”, Phakchok Rinpoche compartirà la guia extremadament bondadosa de Guru Rinpoche.

També, donarà llum sobre els punts clau de coneixement i pràctica que podem aplicar per a la fi d’aquesta vida, tant per a nosaltres com per a algú més.

Enllaç a l’entrada de l’Enciclopèdia: “Bardo”

Registra’t per a les ensenyances per Zoom aquí!

Data: diumenge 22 d’agost

Hora: 5.45 pm, hora de Nepal (2 pm Barcelona, 8 am Colòmbia i Xile,
7 am Mèxic, 6 am El Salvador)

Pots revisar l’hora en la teva localitat aquí.

Si t’agradaria fer una ofrena a aquest esdeveniment, dóna clic aquí.

Si tens dubtes, escriu a support@samyeinstitute.org

Facebook Pagelike Widget