Tukdrub Barche Kunsel

04/03/2022

La pràctica de l’essència del guru que dissipa tots els obstacles

Benvolguts germans i germanes de Dharma,

Uneixin-se a nosaltres aquest Bumgyur Dawa en el dia de Guru Rinpoche el pròxim 12 de març de 2022 per a acumular cent mil ofrenes de tsok de la pràctica del Tukdrub Barche Künsel (La pràctica de l’essència del Guru que dissipa tots els obstacles). Els nostres monjos duran a terme grans ofrenes des del centre de retirs de la Cova de Asura a Nepal. Els nostres monjos, monges i sangha laica junts acumularem un total de 100,000 repeticions de la pregària d’ofrena de tsok del Tukdrub Barche Künsel. Oferirem traducció a l’espanyol.

 

A continuació informació clau sobre el Tsok Bum

(Pdf amb tota la informació)

Data: 12 de març de 2022

Hora: 17:45 – 20:45 p.m. hora de Nepal (13:00 hrs Barcelona; 06:00 México i El Salvador, 07:00 hrs Colombia, 08:00  Venezuela, 09:00 Chile i Argentina)

Text
Pots trobar el text de la pràctica per al tsok bum del Tukdrub Barché Künsel en espanyol
aquí.

Inscriu-te a l’esdeveniment i registra el nombre de malas que acumularàs en Zoom

És necesari que tots es registrin en Zoom, fins i tot si no participen en viu en la reunió de Zoom i reciten els seus malas en un altre moment del dia. Si us plau dóna clic aquí per a registrar-te i apuntar el nombre de malas que et compromets a recitar.

ID de la reunió: 83795591487

  Codi d’accés: 323122

(Has de registrar-te abans d’usar l’ID i el codi)

Et reexpedirem un correu de confirmació de Zoom.

Unir-se a la reunió per YouTube o veure-la posteriorment per Facebook

Al mateix temps que practiquem per Zoom, transmetrem l’esdeveniment per YouTube.

Si no pots estar en l’esdeveniment en viu, llavors, com a suport per a la teva pràctica, l’enregistrament de YouTube es compartirà per unes quantes hores en la pàgina de Facebook de Samye.

Recorda: Fins i tot si participes per YouTube, has de registrar el nombre de malas en l’enllaç de Zoom.

IMPORTANT: les traduccions a diferents idiomes només estaran disponibles en la reunió de Zoom i no per YouTube.

Fer una ofrena

Si desitges fer una ofrena per a aquest esdeveniment, si us plau dóna clic aquí.

Ens alegrarà practicar junt amb tu

L’Equip de Samye