Tsok Bum – Tukdrub Barche Künsel

04/05/2022

la Pràctica d’Aconseguir la ment il·luminada del Guru,
que dissipa tots els obstacles

Benvolguts germans i germanes de Dharma,

Uneixin-se a nosaltres aquest dia de Guru Rinpoche, l’11 de maig de 2022, per a acumular cent mil ofrenes de tsok de la pràctica del Tukdrub Barche Künsel (la Pràctica d’aconseguir la ment il·luminada del Guru, que dissipa tots els obstacles)! Els nostres monjos, monges i sangha laica junts acumularem un total de 100 000 repeticions de la pregària d’ofrena de tsok del Tukdrup Barche Künsel.
Oferirem traducció a l’espanyol via Zoom.

 

A continuació informació clau sobre el Tsok Bum

(Pdf amb tota la informació)

Data: 11 de maig de 2022

Hora: 17:45 – 20:45 p.m. hora de Nepal (14:00 hrs Barcelona; 07:00 México i Colombia, 08:00  Venezuela i Chile, 09:00  Argentina)

Text
Pots trobar el text de la pràctica per al tsok bum del Tukdrub Barché Künsel en espanyol
aquí.

Inscriu-te a l’esdeveniment i registra el nombre de malas que acumularàs en Zoom

És necesari que tots es registrin en Zoom, fins i tot si no participen en viu en la reunió de Zoom i reciten els seus malas en un altre moment del dia. Si us plau dóna clic aquí per a registrar-te i apuntar el nombre de malas que et compromets a recitar.

ID de la reunió: 835 0916 8116

  Codi d’accés: 686924

(Has de registrar-te abans d’usar l’ID i el codi)

Et reexpedirem un correu de confirmació de Zoom.

Unir-se a la reunió per YouTube o veure-la posteriorment per Facebook

Al mateix temps que practiquem per Zoom, transmetrem l’esdeveniment per YouTube.

Si no pots estar en l’esdeveniment en viu, llavors, com a suport per a la teva pràctica, l’enregistrament de YouTube es compartirà per unes quantes hores en la pàgina de Facebook de Samye.

Recorda: Fins i tot si participes per YouTube, has de registrar el nombre de malas en l’enllaç de Zoom.

IMPORTANT: les traduccions a diferents idiomes només estaran disponibles en la reunió de Zoom i no per YouTube.

Fer una ofrena

Si desitges fer una ofrena per a aquest esdeveniment, si us plau dóna clic aquí.

Ens alegrarà practicar junt amb tu

L’Equip de Samye